News

Inschrijven voor de castings van “Het Smelt” kan nog tot 31 oktober!

06/10/19 - by Anntourage

De inschrijvingen voor de castings van Het Smelt lopen nog tot 31 oktober! Inschrijven kan via de link in het onderstaand bericht met klik op het oranje pijltje!  

Continue reading ».

Inschrijving castings langspeelfilm “Het Smelt”

17/07/19 - by Anntourage

Voor de langspeelfilm van Veerle Baetens zijn Anntourage en Savage Film op zoek naar jonge acteurs. Alle info en details kan u vinden via onderstaande link met 1 klik op het oranje pijltje! »

Continue reading ».
Het Smelt Ann Willems

Inschrijving castings langspeelfilm “Dealer”

05/06/19 - by Anntourage

Voor de langspeelfilm van Jeroen Perceval zijn Anntourage en Savage Film op zoek naar jonge acteurs. Alle info en details kan u vinden via onderstaande link door te klikken op het oranje pijltje! »

Continue reading ».

Opstart castings “Enfant Terrible”

03/05/19 - by Anntourage

In samenwerking met productiehuis “Daylight” en regisseur Stephan Streker, starten we op met de Vlaamse castings voor de langspeelfilm “Enfant Terrible”.

Continue reading ».

Geub op Telenet Play en Telenet Play More

04/04/19 - by Anntourage

Vanaf 5/4 is de reeks Geub te zien op Telenet Play en Telenet Play More. Verder wordt Geub dit najaar uitgezonden op één.

Continue reading ».

Castings Undercover 2 volop bezig

28/03/19 - by Anntourage

Terwijl het 1e seizoen van Undercover met groot succes wordt onthaald, zijn de castings voor een tweede seizoen van Undercover volop aan de gang. Hiervoor zoekt Anntourage vooral acteurs met het West-Vlaamse en Limburgse dialect.

Continue reading ».

Stockholm Requiem op Canvas

20/03/19 - by Anntourage

Vanaf 23/3 is het zover, dan is de vijfdelige misdaadreeks “Stockholm Requiem” te zien op Canvas. De reeks is later nog beschikbaar tot 20/05 op vrt nu.

Continue reading ».