News

Inschrijven voor casting van Eva kan hier!

17/08/20 - by Anntourage

Vanaf vandaag gaan we ook op zoek naar Eva! Belangrijk bericht: Hoe goed we alle actrices ook kennen die interesse hebben voor deze rol, iedereen dient zich via de link in te schrijven. Op deze manier staan alle kandidaten centraal en is het voor ons overzichtelijk om efficiënt te werken. Alvast bedankt voor het begrip,

Continue reading ».
Het Smelt casting Anntourage

Undercover 2 vanaf 6 september op Netflix!

14/08/20 - by Anntourage

Binnenkort is het zover, vanaf 6 september zal ook het tweede seizoen van Undercover te zien zijn op Netflix! Anntourage verzorgde de casting voor de hoofdcast en de gastrollen, we zijn ongelofelijk trots op het resultaat!  

Continue reading ».
Undercover Casting by Anntourage

Inschrijving casting jongere zusje voor Het Smelt kan hier!

08/07/20 - by Anntourage

Vanaf vandaag kunnen meisjes tussen 6j en 8j zich inschrijven voor de rol van Tes! Graag deze belangrijke tip: alle meisjes die interesse hebben in dit project en die zich eerder hebben ingeschreven voor een casting bij ons, dienen zich opnieuw in te schrijven. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken en zijn alle kandidaten

Continue reading ».
Het Smelt Anntourage

Over Water op Netflix !

29/06/20 - by Anntourage

Goed nieuws!  Over Water is volledig op Netflix te zien. Zowel het eerste als het tweede seizoen van Over Water zijn in Nederland als in België te bekijken. Goed voor ieder die deze veelbesproken Vlaamse serie nog niet gezien heeft of nogmaals wil bekijken. Wij zijn heel blij met dit nieuws!

Continue reading ».
Over Water Netflix

Albatros op Canvas

12/06/20 - by Anntourage

Vanaf 1 juli zal Albatros te zien zijn op Play en Play More van Telenet.  In het voorjaar van 2021 op Canvas!

Continue reading ».

Inschrijving casting kortfilm “Wacht”

30/05/20 - by Anntourage

Voor de kortfilm Van Sophie Kurspershoek zijn MARKS en Anntourage op zoek naar een jonge actrice. Alle info en details kan u vinden via onderstaande link.  Graag deze belangrijke tip: alle meisjes die interesse hebben in dit project en die zich eerder hebben ingeschreven voor de casting van “Het Smelt”, dienen zich opnieuw in te

Continue reading ».

Internationaal Filmfestival Berlijn

26/02/20 - by Anntourage

De Berlinale vierde zijn 70ste editie, het was een prachtig festival met ontzettend veel boeiende en interessante ontmoetingen.  We waren aanwezig op het EFM, en gingen luisteren naar het debat van het EFP, “Bankable Actors versus Fresh Faces”, met op het podium o.a. Susan Shopmaker (casting director NY), Rie Hedegaard (casting director Denmark) en Kristina

Continue reading ».

Castings langspeelfilm “Zillion” volop bezig

31/01/20 - by Anntourage

We zijn gestart met de castings van “Zillion”, de 2e langspeler van regisseur Robin Pront.  Het productiehuis is FBO, en de opnames zullen in de maand maart van start gaan.

Continue reading ».

Over Water seizoen 2

03/01/20 - by Anntourage

Vanaf 12/01 zal het tweede seizoen van Over Water te zien zijn op één. Ook dit seizoen werd geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda, de regie is in handen van Norman Bates & Deben Van Dam.

Continue reading ».

De Twaalf binnenkort te zien op één

29/10/19 - by Anntourage

Vanaf 3/11 zal “De Twaalf” te zien zijn op één. Deze nieuwe reeks van Eyeworks in regie van Wouter Bouvijn beloofd een spannende serie te worden.  Anntourage verzorgde de castings voor de gastrollen en de kinderen.

Continue reading ».

In een blaadje

08/10/19 - by Anntourage

Continue reading ».

Marathon Callboys seizoen 2

27/08/19 - by Anntourage

Op FFO 2019 zal de ultieme Callboys 2 marathon plaats vinden.  Alle 7 aflevering worden in avant-première vertoont. Vanaf 5/9 wordt de reeks volledig uitgezonden op VIER.

Continue reading ».

Langspeelfilm “De Patrick” vanaf 28/8 in de zalen!

03/08/19 - by Anntourage

Vanaf 28/08 is de eerste langspeelfilm van Tim Mielants “De Patrick” te zien in de zalen.  We zijn heel trots om deel uit te maken van dit prachtige project!

Continue reading ».

Inschrijving castings langspeelfilm “Het Smelt”

17/07/19 - by Anntourage

Voor de langspeelfilm van Veerle Baetens zijn Anntourage en Savage Film op zoek naar jonge acteurs. Alle info en details kan u vinden via onderstaande link met 1 klik op het oranje pijltje! »

Continue reading ».
Het Smelt Ann Willems

Inschrijving castings langspeelfilm “Dealer”

05/06/19 - by Anntourage

Voor de langspeelfilm van Jeroen Perceval zijn Anntourage en Savage Film op zoek naar jonge acteurs. Alle info en details kan u vinden via onderstaande link door te klikken op het oranje pijltje! »

Continue reading ».

Fiskepark op Canvas

05/05/19 - by Anntourage

Vanaf 15/05 zal Fiskepark te zien zijn op Canvas!  

Continue reading ».

Opstart castings “Enfant Terrible”

03/05/19 - by Anntourage

In samenwerking met productiehuis “Daylight” en regisseur Stephan Streker, starten we op met de Vlaamse castings voor de langspeelfilm “Enfant Terrible”.

Continue reading ».

Geub op Telenet Play en Telenet Play More

04/04/19 - by Anntourage

Vanaf 5/4 is de reeks Geub te zien op Telenet Play en Telenet Play More. Verder wordt Geub dit najaar uitgezonden op één.

Continue reading ».

Castings Undercover 2 volop bezig

28/03/19 - by Anntourage

Terwijl het 1e seizoen van Undercover met groot succes wordt onthaald, zijn de castings voor een tweede seizoen van Undercover volop aan de gang. Hiervoor zoekt Anntourage vooral acteurs met het West-Vlaamse en Limburgse dialect.

Continue reading ».

Stockholm Requiem op Canvas

20/03/19 - by Anntourage

Vanaf 23/3 is het zover, dan is de vijfdelige misdaadreeks “Stockholm Requiem” te zien op Canvas. De reeks is later nog beschikbaar tot 20/05 op vrt nu.

Continue reading ».